Tel: 0722 491 906
email: telecomunicatii@pixelart.ro

Supraveghere video

supraveghere video
 1. Ce este supravegherea video?

  Supravegherea video, denumita si televiziune cu circuit inchis (closed circuit television - CCTV) consta in utilizarea de camere video pentru a transmite un semnal catre un anumit loc, pe unul sau mai multe monitoare.

 2. De ce supraveghere video?

  CCTV-ul este adesea folosit pentru supraveghere in zone care au nevoie de monitorizare, cum ar fi bancile, cazinouri, aeroporturi, parcari precum si diferite institutii si firme. In domeniul industrial, echipamentele CCTV pot fi utilizate pentru a observa procese de fabricatie dintr-o camera de control; sunt foarte utile, de exemplu, cand mediul de productie nu este adecvat pentru om.

 3. Ce este un DVR?

  Sistemele de supraveghere pot opera continuu sau doar o perioada de timp pentru a monitoriza un anumit eveniment. O forma mai avansata a CCTV, utilizand Digital Video Recorders (DVR), prevede inregistrarea pe Hard Disk sau DVD a ceea ce se vede pe camerele de luat vederi. DVR-urile au o varietate de optiuni de calitate si performanta, iar unele dintre functiile cele mai importante sunt: inregistrarea doar la detectarea miscarii, redarea inregistrarilor prin intermediul internetului utilizand un username si o parola.

 4. Vreau si eu un sistem de supraveghere video!

  Sistemele de supraveghere video sunt instalate de catre firme specializate in acest domeniu. Firma noastra realizeaza activitati de conceptie, proiectare si cablare pentru sisteme de supraveghere. De asemenea puteti achizitiona de la noi:

  • Camere video cu infrarosu de exterior/interior
  • Dome de interior
  • DVR-uri cu 4, 8 si 16 canale
  • Accesorii supraveghere video

Vreau o cerere de oferta Vreau sa vad portofoliul de clienti


Pixel Art iti recomanda Cancun holidays, un ghid turistic pentru vacante in Mexic, tinutul mayasilor.